Fräscha upp ditt badrum

Beroende på om du hyr din bostad eller äger den kan det variera hur mycket du får ändra i ditt badrum och bestämma själv hur det ska se ut. Om du hyr din bostad kan du alltid göra en felanmälan eller skicka iväg ett önskemål till din hyresvärd på vad du vill de ska åtgärda i ditt badrum. Men det finns även några andra sätt du kan renovera ditt badrum på utan att du ändrar i badrummets väggar eller golv.

Duschvägg

Om du har en dusch men är less på ditt duschdraperi kan du till exempel istället ha en vikbar duschvägg som skyddar badrummet från väta. Det finns flera olika duschväggar att välja bland, de som du behöver borra fast i väggen för att fästa behöver du först fråga din hyresvärd om tillåtelse för att montera. Men om du äger din egen bostad kan du oftast göra vad du vill.

Inredning

Något som verkligen kan göra skillnad på ett rum är genom att byta ut dess inredning. Om du bor i hyresrätt och inte får byta ut handfatet eller någon av de andra fasta möblerna som finns i ditt badrum så kan du ändå göra det fräschare genom rätt inredning. Bara genom att byta ut ditt gamla duschdraperi till ett nytt och fräscht får du en annan känsla. Badrumsmattan är också något som kan göra skillnad för badrummets helhet, bara genom att byta ut den. Om du har lite utrymme i ditt badrum ska du satsa på bra förvaring. När du får undan de saker och prylar du använder i badrummet får ditt badrum ett öppnare intryck och det kommer att kännas mindre stökigt. Annan inredning du kan ha i ditt badrum är till exempel doftljus som gör att ditt badrum doftar gott. Växter är också något som kan trivas i ditt badrum och ge det en fräsch känsla. Du kan också byta ut ditt tandborstglas och investera i en snygg tvålpump istället för att ha tvålen i den förpackning den kommer i. Du kan göra skillnad i ditt badrum genom att byta ut din inredning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *