3 enkla renoveringstips som gör stor skillnad

Om du har en bostad vill du trivas i den. Att renovera och fixa i ordning ett hem kostar ganska mycket. Det finns dock några enkla saker du kan göra för att förändra ditt hem, utan att det vare sig behöver kosta så mycket eller ta all din tid.

1# Dörrar

Om du trivs i ditt hem, men vill göra något för att ge det mer karaktär eller liv, bör du titta på dina dörrar. Många gånger glömmer vi bort just dörrarna. De är praktiska fasta inventarier som vi dagligen använder, men sällan tänker på att byta ut. Om vi däremot går in i ett äldre hus eller en mycket genomtänkt bostad, så är det inte ovanligt att vi faktiskt reagerar på de vackra dörrarna. Dörrar kan vara oerhört speciella och verkligen ge ett hem en egen karaktär. Du hittar egentillverkade innerdörrar hos GKDoor.

2# Lös köksö

Vill du göra något i köket, få mer arbetsplats och ge det ett ansiktslyft? Om du har ett lite större kök kan du göra en köksö av en hög bänk. Gärna i massivt trä. Det är ett billigt sätt att dels se om du gillar köksö och dels se om det passar i ditt kök. En lös köksö kan du också flytta till lämpligare ställe om du har en fest.

3# Måla eller tapetsera

Det billigaste och enklaste sättet att renovera är genom att byta färg. Om du är less på ditt kök, sovrum eller vardagsrum, så kan du ge det lite ny färg. Att tapetsera en fondvägg kan ge ett alldagligt vardagsrum karaktär och göra det mindre ”mesigt”. Att måla toalettdörren i en kraftig färg eller ge köksluckorna en ny nyans. Lite färg och nya tapeter kan göra under för att få ett lite tråkigt hem att kännas nytt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *